• dilluns 5 de juny del 2023

La Policia Local intervé més de 500 productes de venda ambulant a la Platja de Palma

img

PALMA, 18 Jul.

La Policia Local ha informat de la intervenció de més de 500 productes de venda ambulant durant un operatiu desenvolupat a la Platja de Palma.

En una nota de premsa, els agents han detallat que aquesta intervenció va tenir lloc dissabte i es van aixecar vuit actes per venda ambulant. Entre els objectes intervinguts hi ha polseres, collarets, carteres, ulleres de sol, etc.

A més, la Policia Local va aixecar dues actes a massatgistes i van fer set informes pel material intervingut.

Així, la Policia Local de Palma ha desenvolupat aquest cap de setmana passat diferents operatius, posant el focus en els serveis incidentals, els actes programats i les conductes incíviques. A més, han mantingut els dispositius especials del reforç estival a la zona centre, a Santa Catalina ia la Platja de Palma.

Divendres a la matinada, el Grup d'Actuació Preventiva (GAP) va dur a terme un control al polígon industrial de Son Valentí on 30 persones van ser identificades, es van controlar 12 vehicles i es van aixecar un total de 27 actes, la majoria per fer botellón a la via pública, una per tinença de substàncies estupefaents i una altra per tinença d'objectes susceptibles de ser utilitzats per accions il·legals.

A més, la policia va denunciar cinc conductors. També van recuperar una bossa perduda i li van entregar a la seva propietària. A la zona de la platja de Palma, la Policia Local va intervenir nombroses llaunes i ampolles de begudes alcohòliques.

Divendres a la nit, els agents van desplegar dos controls d'etilometria al Passeig Marítim, on es van verificar un total de 31 vehicles i van confeccionar dos informes penals per conducció sota la influència de begudes alcohòliques, un amb detingut, dues etilometries positives administratives, dues denúncies per no haver passat la ITV, una denúncia per no tenir l'assegurança obligatòria i se'n van retirar dos vehicles.

Dissabte, la Policia va realitzar un altre control d'etilometria a la mateixa via i van verificar un total de 26 vehicles, amb tres etilometries positives administratives i dues denúncies per no haver passat la ITV.

Entre altres actuacions, aquest cap de setmana, els agents del reforç d'estiu han detingut un home que havia intentat sostreure la víctima uns 3.000 euros al carrer Llaüt, van intervenir en una bronca multitudinar ia al carrer Pare Bartomeu Salvà on tres turistes van resultar ferits lleus i van realitzar un informe dirigit a l'autoritat judicial pels fets, així com diversos serveis assistencials.

Al dispositiu de control de Santa Catalina, aquest fi de setmana han aixecat 42 actes d'infracció a les ordenances municipals i han interposat 29 denúncies de trànsit. Durant el cap de setmana van ser detingudes i posades a disposició policial nou persones per la presumpta comissió de fets delictius.

Notícies més vistes Avui