• divendres 31 de març del 2023

La Policia Local intervé més de 70 rellotges a un venedor ambulant a Platja de Palma

img

PALMA, 20 Jun.

La Policia Local de Palma ha intervingut durant aquest cap de setmana, a Platja de Palma, un vehicle utilitzat per venedors ambulants de fruita i alcohol i 79 rellotges a un altre venedor ambulant.

A la mateixa zona, els agents també han retirat aquest cap de setmana tres altaveus de gran potència i han aixecat 10 actes per trile. A més, han obert dos informes penals per venda de roba i altres efectes de marca falsificada. D'altra banda, en el marc dels dispositius policials d'aquest cap de setmana, la policia ha aixecat 10 actes per botelló i cinc denúncies de circulació al Passeig Marítim, on s'han controlat a més 16 vehicles.

Al polígon de Son Valentí, la Policia ha identificat 39 persones i ha aixecat 38 actes, la gran majoria per botellón (26) o per provocar molèsties per altaveus de gran potència instal·lats en cotxes (set).

A Santa Catalina, per la seva banda, s'han dut a terme mig centenar d'actuacions en locals i se n'han aixecat diverses actes de denúncia: vuit per ocupació de via pública, quatre per deteriorament de la tranquil·litat de l'entorn i 18 denúncies de trànsit, entre d'altres.

D'altra banda, els agents han aixecat una vintena de denúncies al Camp Redó: nou per ITV, quatre per irregularitats a l'assegurança obligatòria de l vehicle, tres pel permís de conduir, dos per no efectuar canvis de plaques a la matrícula, una de circulació, dues per desobediència i una per objectes il·legals, entre d'altres.

També a Son Roca s'han controlat 31 vehicles, amb un total de quatre denúncies per ITV, tres per no fer ús del cinturó, una per tenir el permís caducat, tres denúncies de circulació i una per possessió de substàncies estupefaents.

Al polígon de Llevant, s'han aixecat 18 actes de denúncia en un control: nou per ITV, dues per l'assegurança obligatòria, una de circulació, quatre per tenir substàncies estupefaents i una per consum d'aquestes substàncies.

Durant tot el cap de setmana, la Policia ha realitzat, a més, serveis per un robatori amb intimidació a s'Arenal, una violència de gènere a Eusebi Estada, un altre robatori a Can Pastilla i una avaria elèctrica que va afectar el barri de l'Amanecer, entre d'altres .

Notícies més vistes Avui