• dilluns 5 de desembre del 2022

La Policia Nacional auxilia una menor que queda atrapada en un incendi a Maó

img


MENORCA, 19 Oct.

Diversos agents de la Policia Nacional a Maó han auxiliat aquest dimecres a la matinada una menor que va quedar atrapada en un incendi en un bloc de pisos.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 02.45 hores, quan la Policia Nacional va anar a la zona on s'havia declarat el foc i, després comprovar que la Policia Local havia evacuat tots els veïns de l'immoble, els agents van procedir a donar suport a les persones evacuades.

Tot i això, des d'una de les finestres una menor va començar a demanar auxili, per la qual cosa dos agents van entrar a l'edifici, encara que els va resultar impossible localitzar l'habitació on hi havia la nena a causa de l'intens fum, que impossibilitava la visibilitat.

Davant d'aquesta situació, els agents es van comunicar amb la menor des del pis inferior i ella els va indicar on era l'habitació.

< p> En aquell moment, un dels agents va optar per humitejar la peça superior del seu uniforme i, usant-la a manera improvisada de màscara, va poder localitzar la nena, a qui li va col·locar la peça humida a la cara per evitar que continués inhalant fum .

La menor va ser carregada i traslladada pels agents a l'exterior de l'habitatge, on va ser assistida i estabilitzada pels indicatius sanitaris que, posteriorment, la van traslladar al centre hospitalari.

Per la seva part, els Bombers se'n van fer càrrec a partir d'aleshores d'assegurar l'edifici i de l'extracció de fum.

Notícies més vistes Avui