Notícies Balears.

Notícies Balears.

La Policia Nacional deté a Ibiza una dona que denuncia un robatori i una agressió falsos. La Policia Nacional deté a Ibiza una dona que denuncia un robatori i una agressió falsos.

La Policia Nacional deté a Ibiza una dona que denuncia un robatori i una agressió falsos. 

La Policia Nacional deté a Ibiza una dona que denuncia un robatori i una agressió falsos.

IBIZA, 23 d'abril.

La Policia Nacional ha detingut una dona que va denunciar falsament un home per robatori amb violència i agressió.

Segons ha informat aquest dimarts la Policia, el passat dimecres es va detenir una dona com a presumpte autora d'un delicte de fals testimoni després d'interposar dues denúncies suposadament falses de les quals es va ratificar en seu judicial.

El passat 24 de gener aquesta persona va denunciar haver estat víctima d'un robatori amb violència a la zona de Dalt Vila, a la ciutat d'Ibiza. Tres dies més tard, el 27 de gener, la dona va denunciar haver estat agredida al mateix lloc i per part de la mateixa persona.

No obstant això, arran del segon fet i en els dies posteriors, els agents del Grup de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la Policia Nacional a Ibiza van poder recavar més proves, comprovant que en les declaracions posteriors de la víctima hi havia diverses incongruències, afectant aquests a tots dos fets denunciats, havent-se a més ratificat en les seves denúncies i manifestacions tant en seu policial com judicial.

Com a conseqüència de la investigació es va determinar la inexistència dels dos delictes inicialment denunciats i es va verificar l'existència d'un delicte de fals testimoni per part de la dona.