Notícies Balears.

Notícies Balears.

La policia nacional deté a Palma un home que va robar una motxilla amb un ordinador portàtil a l'interior.

La policia nacional deté a Palma un home que va robar una motxilla amb un ordinador portàtil a l'interior.

Al presumpte autor li consten antecedents policials.

PALMA, 23 de Desembre.

Agents de la Policia Nacional de Palma han detingut a un home, d'origen algerià, de 19 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de furto.

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha informat que els fets van ocórrer la setmana passada, quan es va rebre una trucada, a través de la Sala del 091, en la qual es comunicava que, en una parada d'autobús d'un poble de Mallorca, s'havia sostret una motxilla amb un ordinador portàtil en el seu interior, havent pujat el presumpte autor a l'autobús en direcció a la ciutat de Palma.

Després de les gestions, els policies van poder comprovar que el presumpte autor fa el trajecte habitualment, baixant-se a l'estació intermodal de Palma, per la qual cosa es van dirigir al lloc.

La motxilla estava en el lloc on es trobava l'home quan el van poder veure els agents, manifestant diversos testimonis que aquest es va pujar apressadament a l'autobús en un primer moment.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor d'un delicte de furto. Al detingut li consten prop de 10 detencions en menys de tres mesos.