• dimarts 6 de juny del 2023

La Policia Nacional deté un noi per causar danys en vehicles amb una katana

img

PALMA, 22 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un home de 30 anys per passejar-se amb una katana i causar danys en diversos vehicles aparcats a Platja de Palma.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, els fets van passar dissabte passat, cap a les 05.30 hores.

Diversos veïns van trucar al 091 després d'escoltar sorolls a la via pública i observar un home amb una katana. A continuació, els agents van veure tres cotxes amb abonyegaments al capó i amb un vidre i un retrovisor trencat, entre altres desperfectes.

A més, diversos transeünts van manifestar als policies que l'individu s'havia refugiat en un local de la zona. Els agents van accedir al local, que estava obert però amb els llums apagats, amb el reixat exterior mig obert i el vidre de la porta fracturat.

En aquell moment, els agents van trobar un jove amb símptomes d'estar sota els efectes d'alguna substància, darrere del taulell. L'home va sortir amb les mans enlaire, va deixar la katana a terra i va ser detingut sense oposar resistència per un delicte de danys.

Notícies més vistes Avui