• dimecres 7 de juny del 2023

La Policia Nacional deté una dona per deixar habitualment els seus fills sols a casa

img

PALMA, 18 Ago.

La Policia Nacional ha detingut una dona d'origen espanyol de 41 anys com a presumpta autora de un delicte d'abandó de menors a Palma.

Segons ha explicat la Prefectura Superior de les Balears en una nota de premsa, l'arrest va tenir lloc aquest dimecres i es va produir arran d'una denúncia interposada per un pare contra el seu pare. exdona, que assegurant que no atenia a la cura i alimentació dels fills de tots dos, en guarda i custòdia de la mare.

El denunciant indicava, seguint el relat dels agents, que els nens menors d'edat es quedaven sols diverses vegades sense l'atenció de la progenitora. A més, faltaven també a l'escola.

Posteriorment, la filla va denunciar la seva mare per delicte d'abandó tant a ella com al seu germà petit. A més, han explicat, s'ha produït una intervenció d'una patrulla d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional que ha acudit al domicili a instàncies de diversos veïns que han trucat a la sala del 091 explicant la situació de desemparament dels dos menors.

Els agents es van personar al domicili i van trobar els menors sols. La mare es va personar minuts més tard assegurant que havia estat una situació puntual.

No obstant, els veïns van alertar que era habitual que els menors es trobessin sols al domicili deambulant fins i tot de forma ocasional durant altes hores de la matinada per la via pública. També han apuntat que de vegades demanaven menjar als veïns.

La UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació duent a terme diverses gestions i prenent diferents declaracions i una vegada concloses les mateixes, els agents van arrestar a la mare com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menors.

Notícies més vistes Avui