• divendres 31 de març del 2023

La Policia Nacional deté una dona que utilitzava la seva neboda menor d'edat per cometre furts

img

PALMA, 10 Ago.

La Policia Nacional ha detingut una dona de 32 anys que, suposadament, utilitzava a la seva neboda menor d'edat per furtar efectes d'un establiment.

Segons ha informat la Prefectura Superior en una nota de premsa, els fets es van produir aquest dimarts en un comerç ubicat al Coll d'en Rabassa de Palma, quan els vigilants de seguretat van observar una dona que sostreia efectes de l'interior de l'establiment i els introduïa en una bossa que alhora lliurava una menor que l'acompanyava.

La dona i la nena van ser interceptades pels vigilants en sortir de l'establiment i van avisar la Policia Nacional.

Agents del Grup Operatiu de Resposta (GOR) es va personar a l'establiment i va identificar tant la dona com la menor, que van resultar ser tia i neboda.

Segons han indicat, l'actual codi pe nal distingeix el furt lleu del menys greu a partir de 400 euros en relació amb l?import sostret, a excepció que s?utilitzin menors de 16 anys per a la comissió del delicte.

Per aquest motiu, els policies van arrestar la dona com a presumpta autora d'un delicte de furt. La menor va ser lliurada a la seva mare i s'han comunicat els fets a Fiscalia de Menors.

Notícies més vistes Avui