• dijous 30 de març del 2023

La Policia sanciona dos pilots de drones a Palma després d'inhibir sis aparells

img

PALMA, 28 Set.

La Policia Nacional ha informat, aquest dimecres, de la sanció dos pilots de drons a Palma després d'inhibir sis aparells.

En una nota de premsa, els agents han indicat que, durant el dispositiu de protecció per l'assistència de diferents personalitats a diversos actes a Palma que va tenir lloc la setmana passada, es va establir un dispositiu antidró.

En un moment donat, la Policia va realitzar la inhibició d'un total de quatre drones, que es van detectar a escassos 500 metres del lloc on es trobava la personalitat. Tot i això, per part dels indicatius de seguretat ciutadana no van poder localitzar els pilots de les aeronaus.

D'altra banda, es va detectar a la zona del Parc del Mar un dron, que s'hi va intervenir. Pel que sembla, el pilot del dron era un turista d'origen ucraïnès que es trobava de visita a Palma.

A continuació, la Policia va detectar un dron, que estava sobrevolant la Badia de Palma, i en constatar que s'estava aproximant al darrer cercle de seguretat es va procedir a inhibir-lo. La Policia va localitzar després el pilot a les proximitats del moll vell de Palma.

En aquesta ocasió, el vol ho estava realitzant una operadora autoritzada, registrada com a professional del sector, però va fer cas omís a l'advertiment que es podia volar drones per la visita d'una autoritat.

Segons la policia, aquesta persona va manifestar en reiterades ocasions la intenció de seguir volant el dron ja que havia de gravar una regata de vela. Per això, se li va intervenir l'aparell.

Notícies més vistes Avui