La programació de Sant Sebastià 2024 inclourà un concert 'tardeo' amb DJ i una verbena a Palma el 20 de gener.

La programació de Sant Sebastià 2024 inclourà un concert 'tardeo' amb DJ i una verbena a Palma el 20 de gener.

El divendres 19 es duran a terme concerts a les places de Cort, Major, de l'Olivar, de la Reina i Joan Carles I

PALMA, 15 de novembre.

L'Ajuntament de Palma ha anunciat que organitzarà un concert 'tardeo' amb DJ i una verbenar el 20 de gener per celebrar Sant Sebastià, a les places de Cort i Major, respectivament.

Així ho ha anunciat la portaveu municipal, Belén Soto, aquest dimecres en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern, en la qual s'han aprovat els expedients de contractació d'artistes per a aquestes dates.

En concret, per al dia 19 de gener es preveuen concerts de rock a la plaça Joan Carles I; d'estil urbà i flamenc, a la plaça de la Reina; de pop rock clàssic, a la plaça de Cort; de fusió de ritmes i músiques del món, a la plaça de l'Olivar, i a la plaça Major, una actuació musical per a famílies, una altra d'estil folk i dues de 'ball de bot'.

Aquests concerts començaran a les 18.00 o 20.00 hores del divendres 19 de gener i es prolongaran fins a les 03.00 hores. A més, a cada plaça actuaran un màxim de quatre artistes de l'estil corresponent, que encara està per determinar.

D'altra banda, el dia de Sant Sebastià l'Ajuntament ha organitzat un concert 'tardeo' amb DJ a la plaça de Cort que començarà a les 18.00 hores i durarà fins a les 00.00 hores. A més, el 20 de gener a la plaça Major es celebrarà un concert d'estil verbenar que es durà a terme també de 18.00 a 00.00 hores.

Així mateix, el diumenge 21 de gener es durà a terme un concert de gran format amb dos artistes de pop rock entre les 21.00 i les 00.00 hores. Encara està per determinar l'espai municipal en el qual es desenvoluparà.

Segons ha informat Soto, l'import aproximat per a la contractació dels concerts de Sant Sebastià s'aproxima als 635.000 euros i ara es procedirà a la contractació d'artistes que presentin les seves candidatures.

Tags

Categoría

Illes Balears