La Revetla de Sant Sebastià arriba amb pluges que seran més fortes a mesura que avanci el dia.

La Revetla de Sant Sebastià arriba amb pluges que seran més fortes a mesura que avanci el dia.

PALMA, 19 de gener.

La Revetla de Sant Sebastià arriba a Palma marcada per una situació d'inestabilitat que deixarà precipitacions a partir del migdia i que aniran creixent en intensitat conforme avança la jornada fins a ser localment fortes durant la nit. El vent serà també protagonista i bufarà de moderat a fort.

Aquesta situació, en tot cas, serà generalitzada en el conjunt de l'arxipèlag i especialment a les Pitiüses, on a partir de les 18.00 hores s'activaran avisos grocs per pluges de fins a 20 litres per metre quadrat en una hora i, des de la mitjanit, per ratxes de vent de fins a 70 quilòmetres per hora, segons ha explicat la portaveu de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a Balears, Maria José Guerrero.

Els avisos grocs per pluja i vent s'estendran a tot el conjunt de l'arxipèlag fins aproximadament dissabte al migdia, quan s'espera que la situació iniciï el camí cap a una estabilització. Així, en aquest moment s'esperen una desena de dies sense pluges i un ascens gradual de les temperatures que deixaran un hivern amb matisos primaverals.

La millora del temps començarà a notar-se a partir del diumenge i els primers dies de la pròxima setmana.

.

Tags

Categoría

Illes Balears