• divendres 31 de març del 2023

La segona fase de l'asfaltat del carrer Aragó comença aquest dilluns que ve

img

La setmana que ve només es podrà circular per carrer Aragó en sentit Pont d'Inca i es desviarà el trànsit a Prevere Rafael Barrera

PALMA, 23 Jul.

La segona fase d'asfaltat del carrer Aragó començarà dilluns que ve, cosa que suposarà que durant la setmana només es podrà circular per aquest carrer en direcció Pont d'Inca, desviant-se el trànsit a Prevere Rafael Barrera.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte en nota de premsa, divendres passat es van acabar les tasques d'asfaltat del carrer Aragó entre l'avinguda Alexandre Rosselló i la plaça Güell, reobre tot aquest tram al trànsit.

Per continuar renovant el paviment d'un dels principals carrers de Palma, a partir de dilluns, dia 25 de juliol, s'iniciaran les tasques d'asfaltat del carrer Aragó entre la plaça Güell i fins a la via de Cintura.

Aquesta actuació, que va saber una inversió per part de l'àrea d'Infraestructures de Cort de 146.510 euros, s'executarà entre el dilluns dia 25 i el divendres dia 29 de juliol i suposarà diferents restriccions de trànsit en aquest àmbit durant la setmana.

Així , en concret, dilluns s'asfaltarà per complet la plaça Güell i es tancarà puntualment el gir entre la plaça Miquel Dolç i Metge Josep Darder.

A més, el trànsit de baixada des del Pont d'Inca a direcció Prevere Rafael Barrera romandrà tancat durant tota la setmana, i únicament es permetrà el gir cap a la via de Cintura. No es permetrà el trànsit des de Jacint Verdaguer cap a Prevere Rafel
Barrera. I es permetrà circular pel carrer Aragó en direcció a Pont d'Inca.

Amb aquestes dues fases l'Ajuntament haurà invertit un total de 306.510 euros per millorar el paviment de tot aquest àmbit a través del contracte de vialitat .

Entre aquestes dues fases de renovació de l'asfaltat del carrer Aragó s'hauran invertit un total de 306.510 euros per asfaltar un total de 28.500 metres quadrats.

XOX

Notícies més vistes Avui