La Serra de Tramuntana, nevada a partir dels 1.200 metres.

La Serra de Tramuntana, nevada a partir dels 1.200 metres.

L'Aemet activa l'avís groc a Menorca per fenòmens costaners aquest dijous

PALMA, 11 Gen.

Les precipitacions que ha registrat Balears durant la matinada d'aquest dijous han deixat neu en les cims més altes de la Serra de Tramuntana.

Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia a Balears (Aemet) en un missatge a la xarxa social X, s'ha observat neu aquest dijous en les cims de la Serra de Tramuntana per sobre dels 1.200 i 1.300 metres. Concretament, al Puig Major han caigut copos de neu que arriben fins als deu centímetres d'ample.

Pel que fa a les precipitacions, Aemet ha registrat durant la passada matinada fins a 24 litres per metre quadrat (l/m2) al Port de Sóller i Escorca. D'altra banda, a l'Alfàbia han caigut 20 l/m2, i a Sant Elm, Banyalbufar i diferents punts de Palma, entre 18 i 19 l/m2.

Així mateix, Aemet ha activat l'avís groc a Menorca per risc de fenòmens costaners aquest dijous. Es preveu vent del nord amb intervals de 50 a 60 quilòmetres per hora i ones de dos a tres metres, sobretot, a partir de les 22.00 hores d'aquest dijous i durant la matinada del divendres.

Categoría

Illes Balears