• dijous 2 de febrer del 2023

La temporada d'IB3 Ràdio arranca dilluns que ve amb un nou programa d'actualitat al final del dia

img

PALMA, 2 Set.

La nova temporada d'IB3 Ràdio arrancarà aquest proper dilluns amb l'objectiu de reforçar el relat informatiu, augmentar l'entreteniment i afegir la participació activa dels oients com a part fonamental de la ràdio.

Segons ha explicat la ràdio pública de les Balears en una nota de premsa, l'aposta per aquests tres eixos es posarà en funcionament dilluns que ve, amb l'estrena de dos programes importants per a la nova graella.

Araceli Bosch dirigirà 'Entre avui i demà', un programa d'anàlisi que s'emetrà de dilluns a divendres de 20:00 a 22:00 hores. Es tracta d'un programa que pretén aportar una mirada d'actualitat del dia, amb l'objectiu d'explicar què ha passat durant la jornada i analitzar-ho amb deteniment i un ritme més pausat.

A més, 'Tèntol' amplia el seu horari i diversifica'n el contingut. S'emetrà cada dia de 15.00 a 18.00 hores amb dues parts ben diferenciades. La primera hora la continuaran conduint Adrià Cuatrecasas i Margalida Mateu, que dirigeixen i presenten un concurs sobre la divulgació del patrimoni lingüístic de les Balears. De 16.00 a 18.00 hores, Xisco Nadal se suma a Margalida Mateu per crear un programa per informar-se i entretenir-se.

A 'Al Dia', la periodista Maria Ferrer segueix al capdavant del magazín matinal que pretén potenciar la participació activa dels oients de dilluns a divendres de 09.00 a 11.00 hores.

Per a les nits de dilluns a dijous, de 22.00 a 23.00 hores, hi haurà un espai per a la cultura amb el programa 'Diorama ' dirigit per Mònica Bòrràs. Serà un programa que recorrerà la trajectòria dels grans músics, artistes i creadors que han marcat la història, i donar veu als motors de la indústria musical i artística.

'La Gran Vida' comptarà amb una nova directora, la periodista Cati Moyà; i un nou horari: dissabtes i diumenges de 09.00 a 12.00 hores. A més, el cap de setmana de la ràdio pública es completarà amb el programa 'Font de Misteris', dirigit i presentat per Chema Font, que en dobla l'emissió: a partir d'ara s'emetrà els dissabtes i diumenges a les 23.00 hores.

També Joan Martí i el programa 'Feim km' encaren nova temporada dissabte a les 07.00 hores, l'espai d'IB3 per a les famílies 'No venim amb manual' estrena horari a les 07.00 hores del diumenge i 'L'Oasis', 'Connexió Local' i 'Aire' formen part de les propostes de la tarda-nit del cap de setmana.

Per la seva banda, IB3 Televisió es prepara per a una tardor amb estrenes. Pel que fa a les sèries de ficció, destaquen 'Mòpies', la sèrie de gènere fantàstic dirigida per Lluís Prieto i coproduïda per IB3, TV3, À Punt i Espaitemps, a més de 'Sicília sense morts', l'adaptació audivosiual de la novel·la de Guillem Frontera. A més, s'estrenarà 'Arxipèlag blau', una sèrie documental de vuit capítols per conèixer la riquesa amagada a les aigües de les Balears.

XOX

Notícies més vistes Avui