La UIB i l'AECC repartiran 7.000 euros en premis als alumnes que presentin TFG i TFM relacionats amb el càncer.

La UIB i l'AECC repartiran 7.000 euros en premis als alumnes que presentin TFG i TFM relacionats amb el càncer.

PALMA, 21 Set.

La Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible (Ousis) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Balears convoquen els VI Premis Balears contra el Càncer per treballs de fi de grau i de màster de la UIB relacionats amb el càncer i per als quals repartiran 7.000 euros en premis.

El Rector de la UIB, Jaume Carot, el vicerector de Campus i Universitat Saludable, Adrià Muntaner, el president de l'AECC a Balears, José Reyes, i la gerent de l'AECC a Balears, Ana Belén Velasco, han presentat aquest dimecres la convocatòria a Son Lledó.

L'objectiu d'aquests guardons és incentivar i premiar l'esforç dels alumnes que hagin presentat i superat, en els cursos acadèmics 2021-22 i 2022-23, els seus treballs de fi de grau i de màster relacionats amb els tres pilars de l'AECC.

Entre ells s'inclou informar i conscienciar sobre la malaltia, donar suport i acompanyar a l'afectat i la seva família; i fomentar la recerca oncològica.

Aquest any, els treballs seran valorats segons si són TFG o TFM, amb dues categories a ambdós nivells d'estudis, que es divideixen en treballs sobre atenció, promoció de la salut i prevenció des de la perspectiva biopsicosocial; i, d'altra banda, treballs de ciències bàsiques.

Per a cada tipus de treball --TFM i TFG-- i cada categoria s'atorguen dos premis, amb una dotació econòmica que ascendeix fins als 7.000 euros.

Per als premis pels TFM, s'atorgarà 1.500 euros i un diploma acreditatiu al primer premi i al segon guardonat 500 euros i el diploma acreditatiu.

En el cas dels TFG, el primer guardonat obtindrà una dotació econòmica de 1.000 euros amb un diploma acreditatiu i el segon premi 500 euros i el diploma acreditatiu

Els treballs guardonats es divulgaran en un reportatge de premsa especialitzada. El termini per presentar candidatures està obert fins al 31 d'octubre de 2023, inclòs.

Tags

Categoría

Illes Balears