• dimarts 6 de juny del 2023

La vacunació de la segona dosi de reforç contra la COVID començarà dilluns que ve a Balears

img

La consellera de Salut anima totes les persones dels grups diana que es vacunin: "Si podem fer una vida més normalitzada és gràcies a les vacunes"

La vacunació contra la grip començarà a les Illes el proper 13 d'octubre

PALMA, 21 Set.

La vacunació de la segona dosi de reforç contra la COVID començarà dilluns que ve a les residències de gent gran a les Balears.

Així ho ha anunciat aquest dimecres la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, en una roda de premsa, en què ha estat acompanyada per la directora assistencial de l'IbSalut, Eugenia Carandell.

Gómez ha especificat que aquesta vacuna contra la COVID, que és la quarta dosi o segona de reforç, "només se la podrà posar" aquells que tinguin la pauta completa de vacunació. És a dir, els que ja tenen la primera i segona dosi. En aquest cas, es poden posar la tercera o quarta dosi. "Si no té la vacuna, és un altre camí", ha especificat.

En aquesta primera fase de vacunació de la segona dosi de reforç contra la COVID, Balears començarà a les residències en què s'espera inocular 3.147 usuaris. La vacuna serà de tipus ambivalent que protegeix contra les variants principalment BA.4 i BA.5 d'Òmicron.

Notícies més vistes Avui