• dilluns 5 de juny del 2023

La vacunació sense cita prèvia per a la COVID i la grip s'iniciarà el 2 de novembre a les Pitiüses

img


EIVISSA, 26 Oct.

El proper 2 de novembre començarà la vacunació sense cita prèvia per a la quarta dosi de la COVID i per a la grip a Eivissa i Formentera, segons ha informat l'Àrea de Salut de les Pitiüses.

Des del 2 de novembre, els usuaris podran rebre aquestes vacunes acudint a l'edifici J de l'Hospital Can Misses, de dilluns a divendres de 08.30 a 19.30 hores i dissabtes de 08.30 a 14.30 hores.

Podran rebre les dosis de protecció els mateixos grups d'edat que s'estaven vacunant en aquest moment, com majors de 60 anys i menors de 60 anys amb condicions de risc de salut, a més de professionals dels centres sanitaris i sociosanitaris de tots els nivells.

A l'illa de Formentera la vacunació sense cita es durà a terme a l'hospital, de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 hores i dissabtes de 10.15 a 13.00 hores.

punts de vacunació restants com el centre de salut de Santa Eulària i Sant Antoni continuaran vacunant amb cita prèvia. Els altres cinc centres de salut d'Eivissa continuaran vacunant amb les infermeres de cita prèvia i també se'ls podrà oferir aquesta opció als usuaris que acudeixin a qualsevol altra consulta, sempre que pertanyin als grups de vacunació aprovats.

Notícies més vistes Avui