• dimecres 7 de juny del 2023

La vaga de pilots d'easyJet comença el segon període d'aturades amb 10 cancel·lacions a Son Sant Joan

img

MADRID, 19 Ago.

La vaga de pilots d'easyJet a Espanya, que ha començat aquest divendres la seva vaga segon període de tres dies d'aturades de 72 hores cadascuna, ha provocat 16 cancel·lacions fins a les 18.00 hores, segons ha informat el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla).

En concret, l'aeroport de Palma de Mallorca ha registrat deu cancel·lacions i el de Barcelona n'ha patit sis, mentre que a l'aeròdrom de Màlaga no s'ha cancel·lat cap vol. Es tracta de vols internacionals amb origen o destinació Ginebra, Milà, París, Londres o Basilea. Pel que fa als retards, des de Sepla han recordat que és "difícil" quantificar-los únicament per la vaga, ja que "influeixen molt altres factors com la situació a la resta d'aeroports europeus", així que no han ofert una xifra concreta.

El sindicat ha destacat que el seguiment de la vaga de pilots a easyJet és , a aquesta hora, del 100%, amb "màxim respecte" als serveis mínims decretats.

D'altra banda, el primer període de vaga, és a dir, els dies 12, 13 i 14 passats. d'agost, va provocar un total de 36 cancel·lacions a les tres bases en què operen els pilots a Espanya.

Notícies més vistes Avui