• dilluns 5 de juny del 2023

La vaga de pilots d'easyJet provoca vuit cancel·lacions aquest dissabte, totes a Palma

img

MADRID, 20 Ago.

La vaga de pilots d'easyJet a Espanya, que va començar aquest divendres el segon període de tres dies d'aturades de 72 hores cadascuna, ha provocat vuit cancel·lacions aquest dissabte, totes a l'aeroport de Palma de Mallorca, segons ha informat el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla).

Aquestes cancel·lacions s'han entre les 00.00 i les 12.00 hores d'aquesta jornada en vols internacionals amb origen o destinació Londres, Basilea, Berlín i Colònia/Bonn. En el mateix període també s'han produït retards, si bé Sepla ha assenyalat que és "difícil quantificar-los únicament per la vaga" ja que influeixen "altres factors".

A més, el sindicat ha subratllat que el seguiment de la vaga és, a aquesta hora, del 100%, amb "màxim respecte" als serveis mínims decretats.

Les vuit cancel·lacions d'aquest dissabte se sumen a les 16 registrades el passat divendres ia les 36 del primer període d'aturades --els dies 12, 13 i 14 d'agost--, per la qual cosa el nombre total de cancel·lacions registrades des de l'inici de la vaga convocada per la Secció Sindical de Sepla a easyJet és de 60 .

Notícies més vistes Avui