• dimecres 7 de juny del 2023

La vaga de Ryanair provoca aquest divendres 277 retards, 86 a Palma

img

easyJet ha cancel·lat quatre vols a la capital balear

MADRID/PALMA, 1 Jul.

Ryanair ha patit sis cancel·lacions i 277 dels seus vols han sortit amb retard aquest divendres fins a les 19.00 hores, 86 a l'aeroport de Palma, durant la cinquena jornada de vaga dels tripulants de cabina de passatgers (TCP).

Les cancel·lacions es corresponen amb les rutes entre Barcelona i Milà i Roma, anada i tornada, i entre Màlaga i Copenhaguen, també anada i tornada.

Els sindicats convocants, USO i Sitcpla, han denunciat que l'aerolínia està fent "esquirolatge" en portar tripulacions d'altres països a operar a les bases espanyoles.

D'altra banda, avui ha començat la vaga de nou jornades convocada per USO per als TCP d'easyJet a les bases de Barcelona, ​​Màlaga i Palma. Fins a les 19.00 s'han cancel·lat nou vols i 54 han sortit amb retard a tot Espanya. En el cas de l'aeroport de la capital balear han estat cancel·lats quatre vols i 21 han patit retards.

Des de la companyia asseguren que estan complint els serveis mínims decretats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, que superen el 50% a les tres bases.

A més, afegeixen que les cancel·lacions s'han degut a altres problemes no vinculats amb la vaga.

Notícies més vistes Avui