Lafuente critica el Govern d'Armengol per no pagar 12 milions d'euros en factures d'electricitat a Abaqua. Lafuente censura que el Govern d'Armengol deixà sense pagar 12 milions d'euros en factures d'electricitat a Abaqua.

Lafuente critica el Govern d'Armengol per no pagar 12 milions d'euros en factures d'electricitat a Abaqua.

Lafuente censura que el Govern d'Armengol deixà sense pagar 12 milions d'euros en factures d'electricitat a Abaqua.

El conseller demana al PSIB que recolzi el Govern davant l'Estat perquè el deslinde "no vagi en contra dels interessos de Formentera"

PALMA, 20 des.

El conseller del Mar i Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente, ha qüestionat aquest dimecres la gestió del Govern de Francina Armengol en gestió de l'aigua, alguna cosa que ha enfatitzat revelant que a l'Agència Balear de l'Aigua i Qualitat Ambiental (Abaqua) ha trobat factures d'electricitat pendents de pagar per valor de 12 milions d'euros.

Així ho ha indicat aquest dimecres Lafuente durant el debat d'esmenes a la totalitat al pressupost de la seva Conselleria, en el ple del Parlament.

El conseller també ha aprofitat la seva compareixença per demanar al PSIB que recolzi el Govern davant el Ministeri perquè el deslinde de Formentera "no vagi en contra dels interessos" de l'illa.

Ho ha fet en resposta a les crítiques del diputat socialista Damià Borràs, qui ha considerat que "la promesa d'un deslinde especial per a Formentera només ha aconseguit fins ara deslligar al diputat per Formentera, Llorenç Córdoba", assegurant també que la promesa és "impossible de complir".

El conseller ha replicat a Borràs que si creu que el deslinde és "injust" i que cal buscar una forma legal canviant la normativa actual, els socialistes recolzin el Govern en les seves reivindicacions davant l'Estat. "Siguin coherents i donin suport al Govern en aquesta qüestió", ha subratllat.

.

Tags

Categoría

Illes Balears