Notícies Balears.

Notícies Balears.

L'Ajuntament de Felanitx apareix amb grafitis de "Puta Espanya" i una 'estelada'.

L'Ajuntament de Felanitx apareix amb grafitis de

L'alcaldessa, Catalina Soler, es mostra "molt trista i decebuda" per aquest acte vandàlic que ha patit "la casa de tothom"

La presidenta del Govern, Marga Prohens, manifesta també "la seva rotunda condemna" a aquest acte i demana "respecte" a les institucions

PALMA, 11 Nov.

L'Ajuntament de Felanitx ha amanedit aquest dissabte amb pintades de "Puta Espanya" i d'una 'estelada'; un acte vandàlic pel qual l'alcaldessa, Catalina Soler, s'ha mostrat "molt trista i decebuda" i que la presidenta del Govern, Marga Prohens, ha condemnat de manera rotunda, demanant "respecte" a les institucions.

En un missatge a la xarxa social 'X' (anteriorment Twitter), recollit per Europa Press, l'Ajuntament de Felanitx ha lamentat i condemnat les mostres d'incivisme amb les quals ha aparegut aquest dissabte l'edifici de la Casa de la Vila. En concret, amb pintades de "Puta Espanya" i una 'estelada'; a més d'altres en les quals es pot llegir "Felanitx per a qui l'habita" (Felanitx per a qui l'habita).

Aquest tipus d'actes, ha afegit, "no tenen sentit en una societat democràtica, de respecte i de convivència". Així, ha comunicat que es seguiran els procediments per esbrinar l'autoria dels mateixos.

Per la seva part, l'alcaldessa de Felanitx, Catalina Soler, s'ha mostrat "molt trista i decebuda", a les xarxes socials, després de veure com ha amanegut aquest dissabte l'Ajuntament, "un edifici protegit com la casa de tothom".

"Aquest no és el camí", ha advertit l'alcaldessa del municipi, qui ha afegit que "la Policia Local de Felanitx ja treballa per identificar els autors".

De la mateixa manera, en un missatge a la xarxa social 'X', recollit per Europa Press, la presidenta del Govern, Marga Prohens, ha manifestat la seva "rotunda condemna" a aquest acte contra l'Ajuntament de Felanitx.

"El respecte a les nostres institucions és essencial per a la convivència en una societat democràtica", ha defensat la dirigent autonòmica.