L'Ajuntament de Palma aprova definitivament els seus pressupostos de 531,1 milions d'euros.

L'Ajuntament de Palma aprova definitivament els seus pressupostos de 531,1 milions d'euros.

PALMA, 22 Des.

L'Ajuntament de Palma ha donat llum verda, de manera definitiva, als seus pressupostos per a l'exercici de 2024, sense admetre cap de les reclamacions fetes per diferents associacions i partits polítics de la corporació local i que ascendeixen a 531,1 milions d'euros, un 8,97 per cent més que el 2023.

La majoria de PP i Vox al Consistori ha aprovat, en un ple extraordinari celebrat aquest divendres, els comptes municipals amb els vots en contra de PSIB, MÉS per Palma i Unidas Podemos.

Aquests comptes havien rebut les reclamacions del Col·legi d'Educadors de Balears, de l'Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca, de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, dels grups Municipals de PSIB i MÉS i una altra de l'Associació Espanyola d'Agricultura Ecològica.

Totes elles han quedat desestimades per, segons ha indicat la tinent d'alcalde d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, no comptar amb l'aprovació dels tècnics de l'Ajuntament, per la qual cosa els comptes aprovats inicialment al novembre, no han patit modificacions.

Tags

Categoría

Illes Balears