Notícies Balears.

Notícies Balears.

L'Ajuntament de Palma obre el termini per a presentar propostes per a la Nit de l'Art al Carrer 2023. L'Ajuntament de Palma obre el termini per a presentar propostes per a la Nit de l'Art al Carrer 2023.

L'Ajuntament de Palma obre el termini per a presentar propostes per a la Nit de l'Art al Carrer 2023.

L'Ajuntament de Palma obre el termini per a presentar propostes per a la Nit de l'Art al Carrer 2023.

PALMA, 24 d'agost.

L'Ajuntament de Palma ha obert el termini de presentació de propostes per a la participació a la Nit de l'Art al Carrer 2023, que se celebrarà el 23 de setembre.

Enguany, la Nit de l'Art es durà a terme a la plaça de l'Olivar, amb la finalitat de "facilitar" un espai públic on "es pugui donar a conèixer l'obra d'artistes, col·lectius i entitats artístiques sense ànim de lucre del camp de les arts visuals", segons ha indicat el Consistori en un comunicat.

Depenent de l'ordre d'inscripció i fins arribar al màxim de l'aforament, s'assignarà un espai per poder exposar i donar a conèixer a la ciutadania l'obra dels diferents artistes que vulguin participar, els quals també podran disposar de tanques metàl·liques per exposar les seves peces, així com il·luminació addicional a la plaça.

La convocatòria es va publicar el passat 11 d'agost, amb un termini de 20 dies naturals per a la presentació de participants, és a dir, fins al 31 d'agost.

En aquest sentit, la presentació de propostes, segons la documentació recollida a les bases de la convocatòria, s'ha de presentar a través del correu electrònic del Casal Solleric.

Igualment, els interessats poden consultar les bases i la documentació per a la presentació de propostes a les pàgines web de PalmaCultura i el Casal Solleric.

.