L'Ajuntament de Palma ofereix 87 places d'ocupació pública de treball per a l'any 2023.

L'Ajuntament de Palma ofereix 87 places d'ocupació pública de treball per a l'any 2023.

L'any 2024 es convocaran 80 places a concurs, de les quals 50 corresponen a agents de la Policia Local.

S'inicia el procés de concurs oposició per al Cos de Bombers amb 26 places.

PALMA, 29 de novembre.

El Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'oferta d'ocupació pública de treball de 2023, que s'obre amb un total de 87 places en diferents àrees i especialitats.

Segons ha informat la tinent d'alcalde de Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, l'oferta pública s'ha aprovat aquest dimecres en la junta de govern i compta amb el vistiplau dels sindicats.

Concretament, contempla una oferta de 87 places en diferents especialitats, de les quals 65 són de taxa de reposició i 22 corresponen a la taxa específica, "és a dir, aquelles que encara que no siguin susceptibles d'oferta per estabilització, sí que són ocupades de forma temporal i permeten oferir-les per reduir les ràtios de temporalitat i arribar al 8 per cent marcat per la llei", ha explicat Celeste.

Tenint en compte aquestes 87 places ofertades, han informat que queda pendent per definir la denominada taxa addicional que respon als interins que no van poder garantir-se el dret d'accés al concurs. D'aquesta manera, si no es van estabilitzar en el procés de concurs-oposició, ara poden presentar-se amb aquesta taxa.

D'altra banda, Celeste ha subratllat que el 2024 sortiran a concurs públic un total de 80 places en diferents especialitats. En aquest sentit, ha assenyalat que "per als pressupostos del 2024 l'Ajuntament ha realitzat un gran esforç per dotar econòmicament 50 places d'agents de la Policia Local".

Del total de 80 places ofertades, algunes d'elles són de nova creació "amb l'objectiu de donar més múscul als serveis centrals del Consistori i poder garantir un servei més àgil i acabar amb la sobrecàrrega de alguns funcionaris", ha puntualitzat la tinent d'alcalde.

D'altra banda, Celeste ha avançat que s'ha posat en marxa el procés de concurs oposició per al Cos de Bombers i que un cop es publiqui en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) començarà el procés de presentació de candidatures.

En total s'oferten 26 places, de les quals quatre corresponen a oferta pública del 2020, 15 places del 2022 i set del 2023. A més, també s'han publicat en el període de presentació de candidatures les nou places de TAE superior d'economistes i d'altres àrees.

Tags

Categoría

Illes Balears