L'Ajuntament posa en marxa l'Oficina per a Persones Majors al Centre Flassaders.

L'Ajuntament posa en marxa l'Oficina per a Persones Majors al Centre Flassaders.

PALMA, 21 Nov.

L'Ajuntament de Palma ha presentat l'Oficina d'atenció a les Persones Majors que atendrà presencialment al Centre Flassaders per donar suport i solucions a aquest col·lectiu.

Així ho ha explicat la regidora de Persones Majors de Cort, Luisa Marqués, en una roda de premsa aquest dimarts en la qual ha presentat l'Oficina i els objectius d'aquesta, que passen per potenciar l'envelliment actiu, eliminar la bretxa digital, fomentar les activitats culturals, desenvolupar programes de salut mental, combatre la solitud no desitjada i conscienciar contra l'abús i el maltractament a la vellesa, entre altres.

Igualment, Marqués ha fet èmfasi en la voluntat i compromís del Consistori en suportar les associacions de persones majors i ha explicat que l'Oficina els serà d'ajuda per realitzar tràmits administratius.

Per la seva banda, l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, ha remarcat el compromís de l'equip de govern amb les persones majors i ha assenyalat que la creació d'aquesta Oficina és "un pas indispensable" per començar a treballar en aquest sentit.

Entre els objectius de l'Oficina, Martínez ha subratllat l'eliminació de la bretxa digital, referint-se a recuperar part de la presencialitat necessària. D'aquesta manera, ha informat que l'Oficina atendrà totes aquelles persones o associacions amb cita prèvia en l'horari del Centre Flassaders, però també "donarà servei i atenció a qualsevol persona que vingui a qualsevol hora", ha assegurat l'alcalde.

.

Tags

Categoría

Illes Balears