Notícies Balears.

Notícies Balears.

L'àrea de gestió tributària i l'OAC de Santa Eulàlia tanquen una setmana per obres a l'edifici de Cort.

L'àrea de gestió tributària i l'OAC de Santa Eulàlia tanquen una setmana per obres a l'edifici de Cort.

PALMA, 25 Ago.

L'àrea de gestió tributària i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la plaça de Santa Eulàlia romandrà tancada entre el 28 d'agost i l'1 de setembre a causa de les obres de condicionament i millora que s'estan realitzant a l'edifici de Cort.

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest divendres en un comunicat que l'oficina per a pagar les taxes com l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO), estacionament o plusvàlues, entre d'altres, es traslladarà provisionalment al carrer Joan Maragall nº2 (davant del parc Pocoyó) a partir del 4 de setembre.

Des d'aquella data, i fins a nou avís, els tributs només podran ser liquidats amb targeta bancària, mentre que el servei de l'OAC es reprendrà amb normalitat, i en el mateix espai, el 4 de setembre.

Des del Consistori han demanat disculpes per les molèsties ocasionades a la ciutadania i han recomanat fer servir els correus electrònics i telèfons corporatius de la seva pàgina web per a qualsevol consulta.

.