Le Senne demana saber interpretar el context dels seus missatges i defensa l'ús de l'humor i la ironia.

Le Senne demana saber interpretar el context dels seus missatges i defensa l'ús de l'humor i la ironia.

El president del Parlament, Gabriel Le Senne, ha afirmat que no té cap problema per ser alhora el president del Parlament i estar en contra de l'organització territorial de l'Estat.

Així mateix, Le Senne ha instat a "saber interpretar" el context dels seus tuits i articles i ha defensat que li agrada "recurrir a l'humor i a la ironia". Això fa referència a alguns missatges que va publicar en el passat referents a la ideologia de gènere, l'avortament, les vacunes, el col·lectiu LGTBI i l'eutanàsia.

En declaracions a IB3, el president ha explicat que un tweet que va publicar l'any 2020 referent a les dones "són més bel·ligerants perquè no tenen penis" era una resposta en tono d'humor a un altre tweet de la regidora Sonia Vivas que relacionava el tamany del penis dels homes amb la seva bel·ligerància.

Le Senne ha afirmat que un dels seus objectius com a president del Parlament és "portar sossec i moderació", però al mateix temps ha advertit que ha vist "gent molt nerviosa" a les xarxes socials.

El president ha afirmat que la seva ideologia és la de Vox i que està integrat en aquest partit, però que això no implica cap problema per al seu càrrec. Segons ell, Vox vol reformar l'organització territorial d'acord amb la Constitució i amb l'Estatut d'Autonomia.

Le Senne també ha explicat que haurà de veure si el seu càrrec de president del Parlament és compatible amb la seva candidatura amb Vox al Senat.

Categoría

Illes Balears