Notícies Balears.

Notícies Balears.

L'Educació destinarà prop de 300.000 euros a reparacions al CEIP Guillem de Montgrí i el CIFP Francesc de Borja Moll.

L'Educació destinarà prop de 300.000 euros a reparacions al CEIP Guillem de Montgrí i el CIFP Francesc de Borja Moll.

PALMA, 3 de maig.

La Conselleria d'Educació i Universitats ha posat a licitació les obres de substitució dels finestrals i les persianes exteriors del CEIP Guillem de Montgrí de Sant Antoni de Portmany i del CIFP Francesc de Borja Moll de Palma, per a les quals es destinaran 298.300 euros.

Pel que fa al CEIP Guillem de Montgrí, el projecte contempla la substitució de l'conjunt de les persianes de protecció solar de tot l'edifici, que es troben en mal estat de conservació, i de les fusteria d'alumini que actualment presenten deficiències o es troben obsoletes, segons ha explicat la Conselleria en un comunicat.

Amb aquesta actuació, que té un pressupost d'algo més de 231.000 euros i tres mesos de termini d'execució, la Conselleria pretén dotar de major confort tèrmic l'edifici i alhora millorar l'eficiència energètica.

Pel que fa al CIFP Borja Moll, s'ha projectat la substitució de 19 finestres del bloc B del centre, que és la zona de les dependències on s'imparteix el cicle formatiu sanitari. L'obra té un pressupost de poc més de 67.000 euros i un termini d'execució de vuit setmanes i servirà per dotar d'un major confort tèrmic els espais. Aquesta actuació s'emmarca dins de l'execució de fons obtinguts per convertir-los en centres d'excel·lència.