Notícies Balears.

Notícies Balears.

L'educació licita de nou les obres d'ampliació del CEIP Sant Miquel i augmenta un 15% el pressupost inicial. Educació torna a licitar les obres d'ampliació del CEIP Sant Miquel i incrementa un 15% el pressupost inicial.

L'educació licita de nou les obres d'ampliació del CEIP Sant Miquel i augmenta un 15% el pressupost inicial.

Educació torna a licitar les obres d'ampliació del CEIP Sant Miquel i incrementa un 15% el pressupost inicial.

PALMA, 10 d'abril.

L'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec) ha tornat a licitar les obres d'ampliació del CEIP Sant Miquel de Son Carrió, després que quedessin desertes en el primer procediment, augmentant un 15 per cent el pressupost inicial.

Segons ha informat aquest dimecres la Conselleria d'Educació i Universitats en nota de premsa, el pressupost ha passat a ser, després de l'increment, de 3.563.062,44 euros. El termini d'execució de les obres és de 12 mesos i està previst que comencin a l'estiu.

El projecte contempla la construcció d'un edifici destinat a centre d'Educació Primària d'una línia (amb sis unitats), una cuina-menjador, un gimnàs, dues sales polivalents i una biblioteca que es distribuiran entre l'edifici existent i l'ampliació.

El nou edifici es construirà a la parcel·la A, tindrà forma allargada i acollirà l'ampliació de l'aula.

A la parcel·la B hi haurà diferents volumetries i acollirà la cuina-menjador, una aula polivalent i el gimnàs i pati cobert amb accés directe al pati enjardinat. A més, també hi haurà un pati entre l'edifici existent i el nou aulari.

L'edifici existent, que es rehabilitarà, acollirà l'administració, una aula polivalent i la biblioteca.