L'EMT Palma potencia els seus serveis pel partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Sevilla FC aquest dissabte. L'EMT Palma reforça els seus serveis pel partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Sevilla FC aquest dissabte.

L'EMT Palma potencia els seus serveis pel partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Sevilla FC aquest dissabte. 

L'EMT Palma reforça els seus serveis pel partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Sevilla FC aquest dissabte.

Al acabar el partit quatre autobusos de reforç esperaran davant de la porta de l'estadi per portar els usuaris fins a la Plaça d'Espanya.

PALMA, 8 Des.

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa aquest dissabte, 9 de desembre, un dispositiu especial de reforç d'autobusos de la EMT amb motiu del partit de futbol que disputaran el RCD Mallorca i el Sevilla Futbol Club a l'Estadi Mallorca Son Moix a les 21.00 hores.

En concret, la EMT reforçarà les línies L8 i L33 per atendre els usuaris que acudeixin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l'objectiu d'agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, segons ha indicat l'Ajuntament aquest divendres en una nota de premsa.

A més, es busca afavorir que es desplacin en transport públic i limitant les aglomeracions de vehicles privats que habitualment causen col·lapses circulatoris en aquest tipus d'esdeveniments esportius.

La EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8 que va des de Sindicat a l'Estadi Mallorca Son Moix, en les dues hores prèvies al partit. Aquests reforços s'afegeixen als serveis habituals, que en aquesta franja horària pasen amb una freqüència mitjana de 13 minuts.

En finalitzar el partit, els usuaris podràn accedir als autobusos tant de la L8 com de la L33, que estaran aparcats a la porta de l'estadi, al Camí dels Reis. La L8 realitzarà el seu recorregut habitual fins a l'àrea d'Intercanvi de Sindicat.

El reforç especial de la L33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la Plaça d'Espanya, ja que la gran majoria d'usuaris volen desplaçar-se fins allà i enllaçar amb altres línies per arribar als seus destinacions finals.

.

Tags

Categoría

Illes Balears