Les demandes de divorcis i separacions pugen un 1% a les Illes Balears al tercer trimestre.

Les demandes de divorcis i separacions pugen un 1% a les Illes Balears al tercer trimestre.

Palma, 11 de desembre.

Els Jutjats de les Balears han registrat un total de 517 demandes de divorci i separacions de juliol a setembre, la qual cosa representa un 1% més que en el mateix període de 2022, segons dades publicades aquest dilluns pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

Balears presenta així una taxa de 42,8 demandes de dissolució per cada 100.000 habitants, per sobre de la mitjana nacional que és de 40,8.

A les Balears aquest trimestre hi consten cinc separacions no consensuades i deu consensuades; 168 divorcis no consensuats i 333 consensuats; i una sola nul·litat, al partit judicial d'Inca.

Així mateix, l'estadística publicada pel Poder Judicial recull a la Comunitat 202 modificacions de mesures no consensuades, i altres 115 consensuades; 136 procediments de guàrdia, custòdia i aliments de fills menors no matrimonials no consensuats i altres 143 consensuats; i cap mesura de privació o suspensió de règim de visites o estada d'un dels progenitors.

En tota Espanya, els òrgans judicials van rebre al tercer trimestre de l'any 19.608 demandes de dissolució matrimonial, un 0,5 per cent més que al 2022.

Tags

Categoría

Illes Balears