• dimecres 7 de desembre del 2022

Les hospitalitzacions per Covid augmenten més d'un 50% en una setmana a Balears

img

PALMA, 30 juny.

Els hospitals de Balears registren avui dia 310 pacients ingressats a la planta per Covid-19, cosa que suposa un increment del 53 per cent respecte als 203 que hi havia la setmana passada.

Segons les mateixes dades, a Mallorca hi ha 261 pacients ingressats en planta hospitalària, 45 a Eivissa i quatre a Menorca.< /p>

Pel que fa a les UCI, també han experimentat un increment d'ocupació en passar en una setmana de 17 a 22 pacients. Amb aquestes dades, les unitats de crítics de les Illes són al 6,4% d'ocupació. Per illes, a Mallorca hi ha 20 pacients a UCI ia Menorca ia Eivissa, un. D'altra banda, el Servei balear d'Epidemiologia ha comunicat quatre defuncions a causa de la Covid la darrera setmana. D'aquestes, una s'ha detectat després de revisar els registres de mortalitat del març. Les altres tres corresponen a defuncions registrades la darrera setmana.

Pel que fa a les residències de gent gran, avui dia hi ha 108 usuaris positius (65 a Mallorca, 29 a Menorca i 14 a Eivissa) i 17 hospitalitzats (14 a Mallorca, dos a Eivissa i un a Menorca).

Per la seva banda, hi ha 75 treballadors positius (46 a Mallorca, nou a Eivissa i 20 a Menorca).

Notícies més vistes Avui