Notícies Balears.

Notícies Balears.

Les nevades al sud d'Alemanya provoquen la cancel·lació de quatre vols entre Palma i Munic.

Les nevades al sud d'Alemanya provoquen la cancel·lació de quatre vols entre Palma i Munic.

PALMA, 3 de desembre.

Les importants nevades que afecten al sud d'Alemanya han deixat aquest diumenge un total de quatre vols entre Palma i la ciutat germana de Munic cancel·lats.

Així ho han informat fonts d'AENA als mitjans de comunicació, detallant que es tracta de dues sortides de l'aeroport de Palma a Munic i dues arribades de la capital de Baviera a Son Sant Joan.

La xifra de cancel·lacions d'aquest diumenge entre Palma i Munich és la mateixa d'aquest dissabte, 2 de desembre, quan AENA ja va comptabilitzar quatre vols cancel·lats entre la capital balear i la ciutat bavaresa.

Cal recordar que l'Aeroport Internacional de Munic va suspendre aquest dissabte les sortides i les arribades de vols pel temporal de neu que ha paralitzat gran part de Baviera.

Aquest diumenge, les operacions a l'Aeroport Internacional de Munic ja estan en funcionament encara que encara hi ha severes restriccions en el trànsit aeri.

Per tant, en un missatge publicat a 'X' (abans Twitter), recollit per Europa Press, des de l'aeroport de Munic han recomanat als passatgers que volen aquest diumenge o dilluns des de o fins a la capital de Baviera "comprovin l'estat del seu vol amb la seva aerolínia o bé es posin en contacte directament amb aquesta última abans d'arribar a l'aeroport". Doncs, ha afegit, "encara no és possible predir com evolucionarà la situació en els pròxims dies".