• divendres 30 de setembre del 2022

Les obres de la plaça Félix Rodríguez de la Font a Palma acaben amb una inversió de 20.000 euros

img

PALMA, 4 Ago.

L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma ha informat que aquest divendres asfaltarà els carrers Greco, la plaça Félix Rodríguez de la Fuente i el carrer Alfàbia, a la barriada de Verge de Lluc.

Amb aquesta actuació, Cort ha indicat en una nota de premsa que acaba una sèrie de intervencions que s'han realitzat a Verge de Lluc per millorar l'accessibilitat i la seguretat de vianants a l'entorn de la plaça Félix Rodríguez de la Fuente.

En concret, durant les darreres setmanes s'han invertit uns 20.000 euros en reparar els desperfectes del paviment, adequar sis escocells existents a la plaça central, i millorar l'accessibilitat de tot l'entorn rebaixant els passos de vianants existents a la plaça d'entrada de la plaça des del carrer Greco.

A més de aquestes actuacions, i en el marc del pla de barris, s'han instal·lat a la plaça un total d'11 nous bancs accessibles atenent així una petició de les entitats veïnals.

Els nous bancs formen part dels 262 bancs que l'àrea d'Infraestructures està instal·lant entre bancs nous i recuperats a diferents barris de Palma.

A més dels bancs de Verge de Lluc aquests dies s'estan col·locat 18 bancs nous a Son Oliva i set bancs al carrer Joan Nicolau i Barceló, al barri de El Molinar i quatre bancs nous al carrer Joan Guasp, a la zona del Coll d'en Rebassa.