• dijous 30 de març del 2023

Les obres del Parc Sanitari de Palma comencen amb l'enderrocament dels murs de l'Hospital Psiquiàtric

img

PALMA, 1 Jul.

Les obres d'urbanització del Parc Sanitari de Bons Aires, a Palma, han començat, aquest divendres, amb l?enderrocament dels murs de l?Hospital Psiquiàtric.

En un acte institucional, la presidenta del Govern, Francina Armengol, la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i l'alcalde de Palma, José Fila, han donat els primers cops per fer caure el mur que separa l'Hospital Psiquiàtric de la ciutat, un moment que s'ha convertit en l'avantsala del començament de les obres del futur parc.

Durant la presentació de l'acte , la presidenta del Govern ha subratllat que aquest dia no ho oblidarà "mai". "Sempre dic que estic en política per canviar les coses i avui és un d'aquells dies en què es canvia alguna cosa", ha recalcat.

Visiblement emocionada i agraïda pel testimoni que ha donat una malalta de salut mental sobre el que suposava aquest enderrocament de murs, Armengol ha ressaltat l'estratègia en salut mental posada en marxa pel Govern des del 2015, amb el començament de l'anterior legislatura.

En aquest sentit, ha apostat per una atenció "adequada i directa" i ha indicat "la importància" de fer públic tenir un problema de salut mental. "L'estratègia del Govern ha suposat un canvi en l'atenció a la salut mental. Això d'avui, per exemple, ja no es podrà tornar enrere vinga qui vingui a governar", ha afirmat.

Notícies més vistes Avui