Les pluges provoquen acumulacions de fins a 18 litres per metre quadrat a Balears aquest divendres.

Les pluges provoquen acumulacions de fins a 18 litres per metre quadrat a Balears aquest divendres.

PALMA, 5 de gener.

Les pluges d'aquest divendres han provocat acumulacions de fins a 18 litres per metre quadrat (l/m2) a les Illes Balears, concretament a l'estació meteorològica d'Escorca Son Torrella (Mallorca).

Segons les dades publicades per l'Agència Estatal de Meteorologia a la xarxa social X, fins a les 18.00 hores d'aquest divendres, en el cas de Mallorca, el major acumulació l'ha tinguda Escorca Son Torrella, seguida de Port de Sóller, Campos i Serra d'Alfàbia, amb 12 l/m2 les últimes tres.

A Andratx (Sant Elm) i Banyalbufar s'han acumulat 11 litres per metre quadrat; a Calvià, deu litres per metre quadrat; a Banyalbufar, un total de nou; a Port de Pollença, Palma (Portopí) i Son Bonet Aeropuerto, sis litres per metre quadrat, i a l'aeroport de Palma s'han acumulat fins a cinc litres.

També a Santa Maria, Son Servera i Palma Universitat s'han acumulat cinc litres, i per sota d'aquest barem s'han situat Pollença, Muro i Binissalem (quatre litres); Manacor, Santanyí, Llucmajor, Colònia de Sant Pere, Far de Capdepera, Llucmajor Cap Blanc i Campos Salines (tres); Sa Pobla, Sineu, Portocolom, Petra i Porreres (dos litres), i Artà (un litre per metre quadrat).

En el cas de Menorca, a Es Mercadal s'han acumulat vuit litres per metre quadrat; a Cala Galdana, set; a Ciutadella i La Mola, tres, i a l'aeroport dos litres per metre quadrat.

De la seva banda, a Eivissa s'ha acumulat un litre per metre quadrat a Sant Antoni de Portmany i Sant Joan de Labritja.

Tags

Categoría

Illes Balears