Les temperatures altes continuen durant aquest cap de setmana a les Illes Balears, amb cel ennuvolat i màximes de 24 graus.

Les temperatures altes continuen durant aquest cap de setmana a les Illes Balears, amb cel ennuvolat i màximes de 24 graus.

Un front fred portarà a partir de dimarts un descens de les temperatures i pluges i tempesta a les Illes

PALMA, 17 Nov.

El temps aquest cap de setmana a les Balears continuarà sense molts canvis, amb temperatures altes per a aquesta època de l'any i cel ennuvolat, amb boires matinals i possible boira.

Per a divendres es preveuen intervals ennuvolats i no es descarten precipitacions a Menorca i a l'est de Mallorca. Les temperatures presenten un lleuger descens en relació a aquest dijous però es mantindran altes, entre els 22 i 23 graus de màxima, segons han informat a Europa Press des de l'Agència Estatal de Meteorologia a les Balears (Aemet).

De cara al cap de setmana, s'esperen boires matinals i possible boira i unes temperatures similars a les d'aquest divendres. Igualment, diumenge les temperatures seguiran amb pocs canvis, podent arribar als 20 i 24 graus de màxima.

Dilluns continuarà el temps càlid per aquesta època de l'any, amb intervals ennuvolats i temperatures similars a les del cap de setmana. No obstant això, a partir de dilluns a la nit començarà a notar-se el canvi de temps i el descens de les temperatures.

L'arribada d'un front fred portarà a partir del proper dilluns a la nit un descens de temperatures a les Illes, acompanyat de pluges que podrien ser localment fortes i tempestes a Mallorca i Menorca el proper dimarts.

A partir del dilluns a la nit es preveu a les Illes un canvi de temps, el cel estarà ennuvolat i acompanyat de pluges localment fortes i tempestes a Mallorca i Menorca. A les Pitiüses els xàfecs seran més febles.

Les temperatures registraran un descens a l'arxipèlag, amb màximes entre 15 i 17 graus i mínimes entre 7 i 14 graus. El canvi de temps es deu a l'arribada d'un front fred que portarà aire de latituds més altes.

Dimarts serà el dia més plujós i amb les temperatures més baixes i, a partir dels dies següents, seguirà predominant el fred però no es preveu tanta pluja. Així, les temperatures previstes per a la pròxima setmana seran les habituals per a aquesta època de l'any.

.

Categoría

Illes Balears