Notícies Balears.

Notícies Balears.

Les temperatures mínimes de les Balears baixen de 0ºC a punts de la Tramuntana i Campos.

Les temperatures mínimes de les Balears baixen de 0ºC a punts de la Tramuntana i Campos.

PALMA, 27 Des.

Les temperatures mínimes a les Balears aquest dimecres han rondat els 0ºC en diversos punts d'Eivissa i Mallorca, i fins i tot han arribat a ser negatives a estacions de la Tramuntana i Campos.

Les mínimes més baixes registrades s'han donat a les estacions meteorològiques de Son Torrella i Lluc a Escorca, amb -2ºC; Campos, amb -1ºC; als 0ºC han quedat les de Salines a Campos i Binissalem; i 1ºC han marcat les de Sant Joan de Labritja, la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Palma, Petra i Sineu, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia a la xarxa social X.

Les mínimes més altes de la jornada s'han registrat a Cabrera (12ºC), seguides dels 11ºC del far de Capdepera. A Menorca s'ha donat a l'estació de La Mola 10ºC, a Eivissa els termòmetres han baixat fins als 4ºC a Eivissa, Sant Antoni i a l'aeroport, mentre que a Formentera s'han quedat en els 5ºC.

Per a aquest dimecres s'espera un dia de cels clars, amb algunes boires al matí, vent fluix i unes màximes que podrien oscil·lar entre els 15 i els 18ºC.

.