Les temperatures mínimes de les Balears frisen aquest dilluns, 1 de gener, els 2 ºC.

Les temperatures mínimes de les Balears frisen aquest dilluns, 1 de gener, els 2 ºC.

PALMA, 1 de gener.

Les temperatures mínimes de les Illes Balears han rondat aquest dilluns, primer dia del nou any 2024, els 2ºC a les estacions meteorològiques de Son Torrella i Lluc, a Escorca (Mallorca).

Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a la xarxa social X, en el cas de Mallorca s'han assolit els 2ºC a Son Torrella i Lluc; els 4ºC a Binissalem; els 5ºC a Santa Maria, Palma Universitat, Campos, Sineu, Sa Pobla i Petra; i els 6ºC a Campos, Serra d'Afàbia, Muro, Calvià, Aeroport de Palma i Artà.

A aquestes estacions els han seguit Manacor i Andratx, amb 7ºC de mínima aquest dilluns; Pollença Son Bonet, Port de Pollença i Son Servera, amb 8ºC; Porreres, Port de Sóller i Llucmajor, amb 9ºC; Cap Blanc i Santanyí, amb 10ºC; Portocolom, Palma Portopí i Banyalbufar, amb 11ºC; Colònia de Sant Pere, amb 12ºC; Cabrera, amb 13ºC, i Far de Capdepera, amb 14ºC.

En el cas de Menorca, les temperatures mínimes han oscil·lat entre els 9ºC de Cala Galdana, els 10ºC de Ciutadella, els 11ºC de l'aeroport de Menorca i d'Es Mercadal, i els 13ºC de La Mola.

Pel que fa a les Pitiüses, s'ha arribat a 7ºC de mínima a Sant Antoni de Portmany, 8ºC a Sant Joan de Labritja, 9ºC a Eivissa i aeroport d'Eivissa, i 12ºC a Formentera.

Tags

Categoría

Illes Balears