Notícies Balears.

Notícies Balears.

Les temperatures pujaran fins als 25ºC a Balears al final de la setmana.

Les temperatures pujaran fins als 25ºC a Balears al final de la setmana.

PALMA, 9 Nov.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha pronosticat, pel que queda de setmana, temperatures màximes que rondaran aproximadament els 21ºC a les Balears, amb un "clar" augment dels termòmetres a finals de setmana, quan el diumenge s'arribarà puntualment fins als 25ºC.

Segons ha informat l'Aemet en declaracions a Europa Press, aquest dijous al matí ha passat un front amb núvols a les Illes que pot deixar precipitacions, sobretot a Eivissa i Mallorca, durant el matí i fins a la tarda, i a Menorca es poden allargar fins a la nit. Tot i això, es tracta de pluges febles i ocasionals, amb possibilitat que venguin acompanyades d'una tempesta però "molt aïllada".

Al final del dia es preveu un cel poc ennuvolat, tot i que el pas del front farà baixar les temperatures diürnes aquest dijous, rondant màximes entre 18ºC i 21ºC. Pel que fa al vent, segueix sent en general moderat.

Pel divendres es preveuen intervals de núvols mitjans i alts sense precipitacions. En qualsevol cas, si es donen pluges, serien molt escasses, segons ha vaticinat Aemet.

Les temperatures nocturnes presentaran un lleuger descens, oscil·lant entre els 7ºC i els 13ºC, i les diürnes es mantindran sense canvis (entre 18ºC i 21ºC). Pel que fa al vent, es podria donar alguna ràfega forta, tot i que en general serà també moderat.

Entrant ja al cap de setmana, el dissabte es donaran núvols mitjans i alts i les temperatures no presentaran canvis, amb màximes "com a molt" de 22ºC. Igualment, es preveu vent moderat de l'oest.

El diumenge serà quan s'esperi una pujada "clara" de les temperatures. Així, predominarà el cel poc ennuvolat i els termòmetres podran arribar puntualment als 25ºC, mentre que les mínimes pujaran, rondant entre els 10ºC i els 16ºC.

La pròxima setmana començarà amb la mateixa tendència del diumenge, és a dir, temperatures "relativament suaus" i mínimes "bastant suaus" --per sobre dels 10ºC--, i amb poca ennuvolament en general.

No serà fins dijous quan es vislumbri algun canvi de temps, segons ha pronosticat l'Aemet.