• dilluns 5 de desembre del 2022

Les UCI de Balears estan al 3% d'ocupació per casos COVID

img

PALMA, 8 Set.

La Unitats de Cures Intensives (UCI) de Balears es troben actualment al tres per cent d'ocupació per casos de coronavirus, segons ha informat aquest dijous la Conselleria de Salut i Consum.

Atenent les dades aportades pel Servei d'Epidemiologia, avui dia hi ha 70 persones ingressades en planta per COVID-19 als centres hospitalaris de la xarxa pública, concertada i privada de les Illes.

En detall, Mallorca té 47 pacients en planta, Eivissa 17 i sis són a Menorca. A més, 11 malalts són a l'UCI, nou a Mallorca i dos a Eivissa.

Pel que fa al nombre d'hospitalitzacions a causa de la COVID, en total hi ha 25 persones en planta --21 a Mallorca , dos a Eivissa i dos a Menorca-- i nou més a UCI --vuit a Mallorca i una a Eivissa--.

Pel que fa a la situació de les residències de gent gran, actualment n'hi ha 17 usuaris i quatre treballadors positius. Pel que fa als primers, quatre estan hospitalitzats, tots a Mallorca.

El Servei balear d'Epidemiologia ha comunicat a més tres noves defuncions a causa de la malaltia la darrera setmana. Així, des de l'inici de la pandèmia s'han notificat 1.529 morts a l'arxipèlag per coronavirus.

Notícies més vistes Avui