• divendres 31 de març del 2023

Les UCI de les Balears estan al 2,2% d'ocupació per casos COVID

img

L'última setmana s'han notificat quatre morts per la malaltia

PALMA, 25 Ago.

La Unitats de Cures Intensives de Balears es troben actualment al 2,2% d'ocupació per casos de coronavirus, segons ha informat aquest dijous la Conselleria de Salut i Consum.

Atenent les dades aportades pel Servei d'Epidemiologia, avui dia hi ha 95 persones ingressades en planta per COVID-19 als centres hospitalaris de la xarxa pública, concertada i privada de les Illes.

En detall, Mallorca té 63 pacients en planta, Eivissa 28 i quatre són a Menorca. A més, vuit malalts són a l'UCI, set a Mallorca i un a Eivissa.

Pel que fa al nombre d'hospitalitzacions a causa de la COVID, en total hi ha 51 persones en planta --34 a Mallorca , 14 a Eivissa i tres a Menorca-- i quatre més a UCI --tres a Mallorca i una a Eivissa--.

Pel que fa a la situació de les residències de gent gran, actualment n'hi ha quatre usuaris i nou treballadors positius. Pel que fa als primers, tres estan hospitalitzats --dos a Menorca i un a Eivissa--.

El Servei balear d'Epidemiologia ha comunicat a més quatre noves defuncions a causa de la malaltia en l'última setmana. Des de l'inici de la pandèmia s'han notificat 1.523 morts a l'arxipèlag per coronavirus.

Notícies més vistes Avui