• dissabte 3 de juny del 2023

Les UCI estan al 2,2% d'ocupació per casos COVID a les Balears, que notifica 13 morts la darrera setmana

img


PALMA, 20 Oct.

La Unitats de Cures Intensives (UCI ) de Balears es troben actualment al 2,2% d'ocupació per casos de coronavirus, alhora que s'han notificat, en l'última setmana, 13 noves defuncions, segons ha informat aquest dijous la Conselleria de Salut i Consum.

>

Atenent les dades aportades pel Servei d'Epidemiologia, avui dia hi ha 81 persones ingressades en planta per COVID-19 als centres hospitalaris de la xarxa pública, concertada i privada de les Illes.

< p> En detall, Mallorca té 69 pacients en planta, Eivissa set i cinc són a Menorca. A més, vuit malalts són a l'UCI, set a Mallorca i un a Eivissa.

Pel que fa al nombre d'hospitalitzacions a causa de la COVID, en total hi ha 44 persones en planta --43 a Mallorca i una a Menorca-- i quatre més a UCI --totes a Mallorca--.

Pel que fa a la situació de les residències de gent gran, actualment hi ha un usuari positiu, encara que sense hospitalitzar, i nou treballadors contagiats.

Pel que fa a les defuncions a causa de la malaltia, amb les 13 noves comunicades en els últims set dies s'eleven a 1.572 les morts a l'arxipèlag des de l'inici de la pandèmia.
/>

Notícies més vistes Avui