Les vendes del sector serveis augmenten a Balears un 6,7% al novembre.

Les vendes del sector serveis augmenten a Balears un 6,7% al novembre.

TOLEDO, 18 de gener.

El sector serveis de Castella-La Manxa va augmentar la seva facturació un 6,4% el passat mes de novembre respecte al mateix període de l'any anterior, 5,9 punts més que la mitjana nacional, que va ser del 0,5%, segons ha informat l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Astúries (+12,8%), La Rioja (+10,1%) i Balears (+6,7%) van ser les que van registrar majors pujades el novembre, mentre que en el costat contrari se situen Navarra, Galícia i Madrid amb les caigudes més grans d'un 5,3%, 5,1% i un 3,3%, respectivament.

En el que portem d'any, la facturació del sector serveis ha crescut un 6,5% a Castella-La Manxa, 3,8 punts més que la mitjana nacional (2,7%).

D'altra banda, l'índex d'ocupació en el sector serveis ha experimentat una variació del 1,63% a Castella-La Manxa respecte al mateix mes de l'any anterior.

La taxa anual de l'índex d'ocupació ha estat positiva en totes les comunitats, amb Balears registrant la millor dada, amb un 3,19% més, i Cantàbria la pitjor, amb una pujada del 0,5%.

Tags

Categoría

Illes Balears