L'IBSalut examina aquest diumenge a 3.651 aspirants en dues categories del procés d'estabilització.

L'IBSalut examina aquest diumenge a 3.651 aspirants en dues categories del procés d'estabilització.

Entre els mesos de setembre i desembre d'enguany es realitzen les proves selectives per concurs oposició de 30 categories.

PALMA, 29 d'Octubre.

El Servei de Salut de les Illes Balears ha examinat aquest diumenge a Mallorca, Menorca i Eivissa a 3.651 aspirants en dues categories del procés d'estabilització.

Segons ha informat la Conselleria de Salut en una nota de premsa, l'IBSalut examina aquesta jornada a 3.651 aspirants per obtenir una de les 276 places de les categories grup administratiu i grup auxiliar administratiu de la funció administrativa dins del procés d'estabilització extraordinari per concurs oposició.

Les proves s'han dut a terme, a les 10.00 hores, en els edificis Guillem Cifre de Colonya, Gaspar Melchor de Jovellanos i Anselm Turmeda, de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a Mallorca; a l'IES Cap de Llevant, a Menorca; i a l'IES Sa Blanca Dona, d'Eivissa. Per illes, s'examinen 3.157 aspirants a Mallorca, 217 a Menorca i 277 a Eivissa.

Per categoria, 1.248 aspirants opten a 89 places en la categoria de grup administratiu de la funció administrativa i 2.403 a 187 del grup auxiliar administratiu de la funció administrativa.

El Servei de Salut ha continuat aquest diumenge amb tota una sèrie de proves selectives per a l'estabilització de personal sanitari i no sanitari que es duen a terme durant els últims mesos de l'any --entre setembre i desembre--. En el seu conjunt, s'examinaran un total de 30 categories que permetran l'accés a 2.239 places per concurs-oposició.

Amb la realització d'aquestes proves, a finals d'any ja s'hauran completat totes les que estaven previstes en el marc del procés d'estabilització, gràcies al qual 4.115 places seran fixes, 1.620 per concurs de mèrits i 2.495 per concurs oposició.

L'evolució de l'ocupació pública s'ha caracteritzat per una elevada taxa de temporalitat, especialment en el sector sanitari. El Pla d'Estabilització i les ofertes de treball públic previstes pel Servei de Salut permetran reduir del 30 a l'8 per cent la temporalitat en la xarxa sanitària pública. Totes dues mesures són una de les principals apostes de l'IBSalut per intentar reduir la temporalitat, eliminar la precarietat i oferir estabilitat als treballadors del sistema sanitari públic.

Tags

Categoría

Illes Balears