Notícies Balears.

Notícies Balears.

L'incendi a la nau de Formentera es torna a reactivar aquesta matinada, però ja està controlat.

L'incendi a la nau de Formentera es torna a reactivar aquesta matinada, però ja està controlat.

Formentera, 21 de juny.

L'incendi declarat ahir dimarts en una nau d'un polígon industrial de Formentera s'ha reavivat aquest matí de matinada, però ja està controlat.

Segons ha informat el Consell Insular a Europa Press, cap a les 03.37 hores el foc es va donar per extingit, però cap a les 05.40 hores hi ha hagut una reactivació de les flames, quedant controlades a les 07.15 hores.

En aquests moments, quan l'incendi està "pràcticament extingit", segueixen treballant a la zona cinc efectius dels bombers, dos autobombes, a més de efectius de la Guàrdia Civil, entre d'altres.

L'incendi es va declarar ahir a Formentera i va afectar greument una nau d'una empresa de rent a car.

El Consell va explicar que la "ràpida i contundent" actuació dels bombers de Formentera va evitar que el foc arrasés també una casa colindant. Un dels bombers va resultar ferit lleu i va haver de ser atès pel SAMU.

Nombrosos veïns van col·laborar també en les tasques d'extinció, mobilitzant els vehicles que hi havia a l'exterior de la nau per evitar que fossin past de les flames. També es van acostar al polígon nombrosos camions cisterna per ajudar en les tasques d'extinció.

La Guàrdia Civil investiga l'origen de l'incendi.