Notícies Balears.

Notícies Balears.

Llibertat amb càrrecs per als detinguts per l'atropellament mortal de Palma. Llibertat amb càrrecs pels detinguts per l'atropellament mortal de Palma.

Llibertat amb càrrecs per als detinguts per l'atropellament mortal de Palma.

Llibertat amb càrrecs pels detinguts per l'atropellament mortal de Palma.

PALMA, 18 Jul.

El jutjat ha deixat en llibertat amb càrrecs al conductor i al copilot del turisme que aquest diumenge de matinada va atropellar mortalment una dona a la Ma-19 a l'alçada del Palau de Congressos.

Els dos homes han declarat després de ser detinguts aquest dilluns, hores després del sinistre.

El primer ha comparegut acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i abandonament del lloc de l'accident, mentre que el segon ho ha fet per un delicte d'encobriment.

La tràgica succés va ocórrer el passat diumenge de matinada, voltant de les 03.00 hores quan un vehicle BMW va arrossegar una dona, alemanya de 36 anys, quan creuava un pas de vianants a l'alçada del quilòmetre 2,100 de la Ma-19, causant-li la mort.

Segons les primeres recerques el turisme s'havia saltat el semàfor en roig i es va donar a la fuga després de l'atropellament, tot i que els investigadors van aconseguir trobar el vehicle, abandonat en un carrer de servei. Igualment, gràcies a les declaracions dels testimonis i l'anàlisi de les càmeres de seguretat, es va identificar i detenir al conductor i al copilot.