Notícies Balears.

Notícies Balears.

Llibertat Llucmajor denúncia la falta de videovigilància en algunes zones i demana solucionar-ho davant de l'"increment de robatoris".

Llibertat Llucmajor denúncia la falta de videovigilància en algunes zones i demana solucionar-ho davant de l'

PALMA, 23 Ago.

Llibertat Llucmajor ha criticat que els nuclis urbans de Cala Pi, Vallgornera, Es Pas, s'Estanyol i Son Bielo no disposin de sistema de videovigilància a les seves entrades i sortides, i ha reclamat que se "subsolucioni" per, així, garantir una "major seguretat".

El partit ha assenyalat que aquesta reclamació es deu a l'"augment de robatoris que pateixen en les cases d'urbanitzacions", especialment a la zona de Cala Pi, Vallgornera i Es Pas, segons han indicat a través d'un comunicat.

En aquest sentit, han assenyalat que aquestes urbanitzacions, juntament amb s'Estanyol i Son Bielo, són de les que van quedar fora del projecte d'instal·lació de càmeres de videovigilància a les entrades i sortides "pel retall del govern municipal, el que ha pogut actuar com a efecte crida per als lladres", per la qual cosa han considerat que és un "tracte desigual en la distribució de les inversions".

"Va ser un error del govern en l'anterior legislatura que ja es va advertir des de l'oposició i que ara es posa de manifest en les conseqüències. És per això que es reclama que es subsane aquesta desigualtat per, així, donar més seguretat al municipi i que els veïns puguin estar tranquils", ha argumentat el portaveu de Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar.

. I tradueix-la al català