Lluís Apesteguia, reelegit com a coordinador general de MÉS per Mallorca.

Lluís Apesteguia, reelegit com a coordinador general de MÉS per Mallorca.

El partit ecosobiranista ha celebrat la seva VI Assemblea General aquest dissabte 18 de novembre a l'EcoMuseu de Montuïri

PALMA, 18 Nov.

Lluís Apesteguia ha estat reelegit com a coordinador general de MÉS per Mallorca a la VI Assemblea General del partit ecosobiranista, celebrada aquest dissabte 18 de novembre a l'EcoMuseu de Montuïri.

En una nota de premsa, MÉS per Mallorca ha informat de la celebració d'aquest dissabte de la seva VI Assemblea General, a l'EcoMuseu de Montuïri, en la qual la formació ecosobiranista ha renovat els seus òrgans i ha debatut i aprovat el Reglament General i la
Ponència d'Organització.

En concret, Lluís Apesteguia ha estat reelegit com a coordinador general de MÉS per Mallorca, mentre Jaume Alzamora ha reverificat el càrrec de secretari general. A més, durant l'Assemblea General, Independents per Puigpunyent i Galilea i Arrelam Selva s'han adherit com a agrupacions de MÉS per Mallorca i s'ha aprovat el Pla d'Igualtat i el Protocol contra les violències masclistes de la formació.

L'acte ha comptat amb representants de l'Obra Cultural
Balear, STEI-Intersindical, Més per Menorca i ARA Eivissa, entre altres, a més dels salutacions audiovisuals d'Esquerra Republicana, Gent per Formentera, Compromís, BNG i EHBildu.

"Reforcem la nostra organització, com a eina de transformació social al servei del nostre país, per fer front a l'extrema dreta i avançar en drets", ha assegurat Lluís Apesteguia, durant el discurs de clausura de la VI Assemblea de MÉS per Mallorca. Apesteguia ha estat reelegit com a coordinador general de la formació ecosobiranista.

Pel seu costat, Jaume Alzamora, que també ha estat reelegit com a secretari general de MÉS per Mallorca ha posat en valor l'adhesió d'Independents per Puigpunyent i Galilea i Arrelam Selva com a agrupacions municipals de la formació. "Creixem per ser més i reforçar la nostra organització. És un orgull que els companys i companyes de Puigpunyent i Galilea i de Selva s'afegeixin com a agrupacions locals de MÉS per Mallorca".

Tant Apesteguia com Alzamora han format part de l'única candidatura col·lectiva a la Comissió Permanent, que ha estat votada amb el 85% dels vots. Així, a més de la reelecció d'Apesteguia com a coordinador general i Alzamora en la Secretaria General, la nova Comissió Permanent compta amb Maria Ramon per a la Secretaria d'Organització, Marta Català per a la Secretaria de Finances i de Territorial, Ferran Rosa per a la Secretaria de Comunicació, Marta Carrió per a la Secretaria d'Estratègia Política, Mateu Matas 'Xurí' per a la Secretaria de Relacions Polítiques, i Rosa Cursach per a la Secretaria de Moviments Socials.

A més, l'assemblea de MÉS per Mallorca ha aprovat el Reglament General i la Ponència d'Organització.

Pel que fa a la renovació de la Comissió Executiva, amb un total de 17 candidatures, 11 de dones i sis d'homes, han estat triats Joana Aina Campomar, Carme Gomila, Sebastià Lliteres,
Joan Mas 'Collet', Ruth Mateu, Miquel Oliver, Biel Payeras, Catalina Trobat i Marta Neus López.

En relació amb el Consell Polític de MÉS per Mallorca, on s'han presentat un total de 17 candidatures, vuit de dones i nou d'homes, han sortit triats Marc Carriquí, Llorenç Carrió, Teresa Caimari, Aina Cànaves, Joan Ferrà, Antoni Fornés, Sebastià Llodrà, Sebastiana Mascaró, Gabriel Mayol, Xisca Mir, Magdalena Obrador, Bàrbara Sastre, Catalina Socias, Tomeu Tugores,
Agustina Vilaret i Guillem Villalonga.

Finalment, a la Comissió de Garanties i Arbitratge s'han presentat un total de cinc candidatures, dues de dones i tres d'homes i les persones triades han estat Bel Busquets, Coloma Ferrer, Joan Llodrà, Josep Mallol i Joan Antoni Salas.

Durant l'Assemblea General de MÉS per Mallorca s'ha aprovat també el Pla d'Igualtat i el Protocol intern contra les violències masclistes de la formació ecosobiranista.

L'acte ha comptat amb el coordinador general de Més per Menorca, Miquel Àngel Maria, i Mariví Amegual, en nom d'ARA Eivissa. Així com també amb Antoni Llabrés i Catalina Bover, membres de l'executiva de l'Obra Cultural Balear; el secretari general del STEI-
Intersindical, Miquel Gelabert; el coordinador general de la comissió executiva d'El PI, Rafel Ballester, i el membre de la comissió executiva del partit regionalista Joan Carles Verd; la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, el secretari general de l'Agrupació Socialista de Montuïri i regidor de l'Ajuntament de Montuïri, Antoni Miralles, i el secretari d'Ocupació i Economia Social del PSIB-PSOE, Rubén Castro.

A més, la VI Assemblea General de MÉS per Mallorca ha rebut els salutacions audiovisuals de la secretària general de Gent per Formentera, Sonia Cardona; de la portaveu i vicesecretària general de Feminismes i Lgtbi d'Esquerra Republicana, Raquel Sans; la secretària general de Més Compromís i membre de l'executiva de Compromís, Amparo Piquer; la portaveu nacional del Bloc Nacionalista Galego (BNG), Ana Pontón, i de l'eurodiputat d'EH Bildu i responsable de les relacions polítiques amb els pobles de l'Estat del seu partit, Pernando Barrena.

Tags

Categoría

Illes Balears